ICT Advies

Bij Consiliario kunt u terecht voor onafhankelijk, helder ICT Advies.

Een consult begint altijd met een gesprek over de huidige situatie, waar eventuele knelpunten zitten en wat men graag verbeterd zou willen zien.
Na het gesprek zal er een inventarisatie gedaan worden van uw software en de aanwezige servers, werkplekken, mobiele apparaten en andere netwerk apparatuur om een duidelijk beeld te krijgen van wat er draait.

orientatie

 

Vervolgens zal er in overleg met u bekeken worden wat de huidige werkwijzen zijn om te bepalen of hier een optimalisatieslag in te behalen valt.
Starttarief en de kosten per apparaat, werkplek en server staan vast en hier komen geen extra kosten meer bij tot een omgeving van 50 werkplekken, zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Na de gesprekken en inventarisatie zal er een duidelijk rapport worden opgesteld met de huidige situatie, de gewenste situatie en de stappen die ondernomen moeten worden om de gewenste situatie gerealiseerd te krijgen.

Het rapport kan onder onze begeleiding worden uitgevoerd door ons, één van onze partners of uw eigen ICT’er (ICT Afdeling).

 

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag verder.