Door gebruik te maken van een goed en makkelijk te gebruiken Online Marketing Platform, is het beheren van uw online vertegenwoordiging een stuk makkelijker te realiseren.

Om deze reden hebben wij SpotPress ontwikkeld, een systeem dat zeer eenvoudig in gebruik is met veel geautomatiseerde functionaliteiten.

Denk hierbij aan het volgende scenario voor het bereiken van mensen:

 1. U schrijft een Nieuws/Blog Artikel, deze laat u de volgende dag automatisch publiceren om 10:00
 2. Het artikel wordt binnen 2 uur opgepakt door gekoppelde social media, zoals Facebook, Linkedin, Twitter en Google+
  Uw artikel is nu van uw website verspreid naar andere (social media) platformen, mensen die u volgen op deze social media krijgen dit bericht te zien.
 3. Iemand in uw netwerk is geïnteresseerd in het bericht, bekijkt het, en deelt het vervolgens in zijn/haar netwerk
 4. Personen uit het netwerk van deze persoon zien het bericht, ook hiervan vindt iemand het bericht weer leuk en deelt het.
  Deze cirkel van mensen die het bericht zien en delen kan heel lang doorgaan, waarmee u potentiële nieuwe connecties krijgt.
 5. Doordat het Nieuws/Blog Artikel op uw website gepubliceerd staat, krijgt u ook via de zoekmachines mensen op uw website.
  Zo kan het gebeuren dat iemand op een zoekterm zoekt en daarmee uitkomt op uw website, het artikel leest, en vervolgens een actie onderneemt.
  Zoals delen van het artikel in zijn/haart social media netwerk doormiddel van een share button die bij het artikel staat.

Met de SpotPress Software kunt u dus door slechts 1 bericht te plaatsen, een hele grote groep mensen bereiken, zonder dat u hier veel moeite voor hoeft te doen.
Zo hoeft u maar op 1 platform werkzaamheden te verrichten, i.p.v. 5 of meer platformen.

Als u bij dit Nieuws/Blog Artikel ook nog gebruik maakt van een zelf gebouwd Web Formulier (die u met SpotPress eenvoudig kunt maken zonder technische kennis), dan kunt u een betere conversie realiseren.
Bezoekers die het artikel lezen worden dan namelijk aangemoedigd om een actie te ondernemen, zoals:

 • Contact Opnemen of Contact gegevens achterlaten
 • Offerte Aanvragen
 • eBook Aanvragen
 • En nog veel meer…

De potentie is ongekend, het is aan u om deze Supercharged Marketing Software te gebruiken.

Kies ook voor een Presterende Website.

Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag een Offerte aan.