Responsive Webdesign is de aanpak die suggereert dat het ontwerp en de ontwikkeling moet reageren op het gedrag van de gebruiker en de omgeving op basis van de grootte van het scherm, het platform en de oriëntatie. Het bestaat uit een mix van flexibele roosters en lay-outs, afbeeldingen en een intelligent gebruik van code technieken.

Als de gebruiker schakelt van hun desktop naar een tablet, dan moet de website automatisch overschakelen voor weergave op de juiste resolutie, beeldgrootte en scripting vaardigheden. De website technologie moet automatisch reageren op de voorkeur van de gebruiker. Hierdoor is er voor elk type apparaat niet telkens een nieuw design nodig.

Een Responsive Design helpt dus de gebruiker om de informatie op de website gemakkelijk te bekijken.
Voor de website eigenaar betekent dit een beter website bezoek, aangezien gebruikers op elk type apparaat geholpen worden om de site te bekijken.
Het site bezoek kan aanzienlijk stijgen, ruim 40% van alle website bezoeken gebeurt tegenwoordig op een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet.

Doordat u meer bezoekers op uw website krijgt en deze te bekijken is op elk apparaat, heeft u niet alleen een professionele uitstraling, maar u kunt ook meer bezoekers converteren naar Leads.

Zo realiseert u een presterende website die voor u werkt waarmee u een betere conversie realiseert.

Wilt u ook een Presterende Responsive Website?

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.